+45 2176 5555 hanne@galleri-randers.dk

Hanne Koch maler med de kendte og samler penge til de svage i samfundet.

Sanne Salomonsen, Caroline Wozniacki, Rasmus Seebach, Wafande og Thomas Levin er nogen vi alle ved hvem er. Jeg har været så heldig at komme helt tæt på, og har malet sammen med dem samt en del andre kendte.

Jeg er meget engageret og interesseret i ting, der rører sig i og udenfor byen, og jeg forsøger altid at have en finger på pulsen, og jeg siger sjældent nej til en udfordring. Det medfører ofte, at jeg bliver involveret i diverse spændende projekter.

Jeg har derfor i min funktion som kunstmaler arbejdet sammen med forskellige artister som ovenstående, været frivillig i forskellige organisationer med et godt budskab og meget mere.

Jeg er altid klar på nye ideer, både egne og andres, og synes det er en fantastisk følelse at blive udfordret som kunstner.

Der er nye ting i støbeskeen, og jeg ser frem til det færdige produkt. Jeg vil dele det med Jer, når tid er.