Samarbejde med virksomheder

Kunst i virksomheder … teambuilding og andre tilbud til virksomheder

Firmagaver

Giv et af GALLERI-randers’ flotte gavekort som firmagave til jubilaren, fødselaren eller som julegave. Som virksomhed bestemmer I selv beløbet, og modtageren kan besøge galleriet, når det passer ind i kalenderen, og vælge lige præcis det billede, han eller hun bedst kan lide.

Udsmykning

GALLERI-randers tilbyder original kunst til alle former for virksomheder. Kontakt Hanne Koch, hvis I skal have udsmykket virksomhedens mødelokaler, gangarealer, værelserne på et hotel eller kursuscenter eller en restaurant eller selskabslokaler. Hanne Koch kan udsmykke alle typer lokaler med spændende abstrakt kunst i farver, der selvfølgelig spiller sammen med det øvrige interiør.

Udstilling

GALLERI-randers udstiller gerne i virksomheder. Det kan være som ”månedens kunstner” eller igennem virksomhedens kunstforening. Sammen med kunstner Hanne Koch fra GALLERI-randers aftaler I, hvornår, hvor mange og eventuelt hvor store malerier, I gerne vil have udstillet. Hanne Koch deltager selvfølgelig i en eventuel fernisering, og hvis I ønsker det, holder hun gerne et kort foredrag som introduktion til sin kunst.

Linkdeling

En anden – og måske ofte overset mulighed – er linkdeling.

Der kan indgåes en aftale hvor GALLERI-randers udstiller malerier hos et firma, mod at de henviser til GALLERI-randers’ hjemmeside. Modsat linker GALLERI-randers så også tilbage til “kunde”

Se for eksempel Campaya Sommerhusudlejning som henviser til GALLERI-randers i deres katalog

Det kan også være samarbejdspartere som for eksempel Saxo Gallery – der også udstiller hos GALLERI-randers Også min hjemmeside designer/redaktør Webnemt har fået en plads

Husk der er afskrivning på original kunst.